Sunday, August 24, 2008

Huisgenoot gezocht

SHIT!

Nog geen dag na mijn vorige, enigsinds euforische blogpost kwam Valentijn erachter dat hij een van de weinige SFSU studenten is die niet op de campus college heeft. Waar heeft hij dan wel college? Moss Landing, een goede 100 mijl naar het zuiden.

Niemand van de internationale werkgroep op de universiteit wist dat deze locatie uberhaupt bestond! Valentijn is gister op de bonnefooi in de richting van Moss Landing vertrokken. Ik ben nu dus hard op zoek naar een stel nieuwe huisgenoten. Ik zal jullie de details besparen, maar het is vrij moeilijk om een gedeelde kamer te verhuren.

Verder leken valentijn en ik wel wat op elkaar, dus kon ik altijd met zijn rijbewijs clubs binnen komen. Dat kan nu ook niet meer, dus ik heb 's avonds ook niet zoveel meer te doen. Het zal mijn studieresultaten wel goed beinvloeden denk ik.

Gisteren ben ik op pad geweest om wat lampen en dat soort meuk te kopen. Ik ben thuisgekomen met 2 lampen ($5) en een stereo ($32). Beide vrij goede investeringen. Ik heb nog geen bank en slaap nog op een luchtbed, maar met een beetje hulp van craigslist is bijna overal wel aan te komen.

Overmogen beginnen de colleges! Ik zit er aan te twijfelen om in plaats van 3 informatica en 2 economievakken 1 of 2 sociale wetenschaps vakken te doen. SFSU is vrij groot in dat soort dingen, dus dat lijkt me wel een goed idee.

Voor de internationale studentenvereniging op de campus worden alle internationale studenten gevraagd om iets te doen. Ik ben van plan om 'IEEC officer' te worden. Dat houdt in dat je je bezig houdt met het organiseren van feesten, excursies en algemene verenigingsdingen.

Ik begin thuis nu wel een beetje te missen. Groetjes!

3 Comments:

Blogger Carsten said...

Oeh, ben je al naar de Golden Gate bridge geweest? Of naar Chinatown? Mag je wel comedy clubs in als je nog geen 21 bent? Want ik geloof dat ze een paar heel beroemde hebben in SF.

Als je terugkomt en je zegt dat je je hebt verveeld krijg je slaag hoor! :p

Hoop dat je snel een huisgenoot vindt!

August 25, 2008 9:46 AM  
Blogger Maaike said...

Dat zuigt hard!

Veel succes met het vinden van een nieuwe huisgenoot. Ik snap dat het wat moeilijk is om iemand te vinden die de kamer wil delen met je maar gooi gewoon je charmes in de strijd! *Wink wink nudge nudge*
Het gaat je vast wel lukken, ik hoop er in ieder geval wel op voor je.

Cheers,
Maaike & Kj

August 26, 2008 4:21 AM  
Blogger Adrian said...

Nhahaaa, how about I move in with you?! :D Financieel zou't een slecht idee voor mij zijn, maar verder zou ik er helemaal neit op tegen hebben.. ;)

Succes drmee, man!
~Ad

August 27, 2008 5:27 AM  

Post a Comment

<< Home