Sunday, September 21, 2008

Update

Oeps! Er zijn alweer meer dan twee weken voorbijgevlogen sinds mijn vorige post. Ik zou zweren dat het nog maar een week is, maar de tijd gaat ongelovelijk snel.

Ik heb niet zulke grote dingen te melden. Het is drukker geworden voor me op de universiteit, ik ben behoorlijk aan het bikkelen met alle dingen die ik moet doen. Toch is dat wel fijn, bezig zijn is zoveel fijner dan stilzitten! Ik heb het afgelopen anderhalf jaar veel te weinig verschillende dingen gedaan in Amsterdam.

Vandaag ben ik met mijn huisgenootjes Vincent en Margie (en Jay, een vriend van Margie) naar het aquarium in Monterey. Het boek "Of Mice and Men" van John Steinbeck speelt zich in Monterey af. Het aquarium was erg groot. Vooral het koraal was geweldig. Duizend felle kleuren met allemaal gekke visjes er tussenin verstopt.

Ik heb ook een nieuwe sport ontdekt: klimmen! Ik denk erover om een abonnement te nemen op een klimmuur in de stad. Dat kost 60 dollar per maand, maar ik geloof dat ik dat er wel voor over heb.

Ik ben de afgelopen tijd veel kleine uitstapjes naar de stad en dorpjes om San Francisco heen aan het maken met mijn huisgenoten Vincent en Margie. Ik ga kijken of ik wat van de foto's kan uploaden binnenkort.

Groetjes
- Okke

P.S. Ik heb nu de foto's geupload! Kijk maar op flickr

3 Comments:

Blogger Sebastiaan said...

Hehehhe, leuke foto's Okke :D

Sebas

September 22, 2008 4:22 AM  
Blogger Maaike said...

Geweldige foto's! ;)
It's good to actually 'see' you again!

Cheers

September 22, 2008 10:31 AM  
Blogger Wouter said...

Hey Okkie!
heb je geprobeert te bellen, maar lukt niet..

Ben erg blij dat je het zo leuk hebt!!!! Held!

Mis je wel hier in het kikkerlandje!

Liefs, w.

September 27, 2008 6:33 AM  

Post a Comment

<< Home