Friday, November 21, 2008

Carlsbad

Het is vakantie. Gisteravond zijn Vincent, Margie en ik naar Carlsbad gereden. Om negen uur 's avonds hebben we gas en energiedrank ingeslagen. De benzine was maar 2 dollar per gallon! We waren de hele weg high van de energiedrank. Margie reed de hele weg; ik mag niet rijden in Californie (inwoners mogen niet op een internationaal/buitenlands rijbewijs rijden).

Om 3 uur waren we in Santa Ana. We hebben bij Denny's gegeten voordat we Vincent hebben afgezet bij zijn huis, en daarna reden Margie en ik verder naar haar huis in Carlsbad. Om 5 uur kwamen we daar uitgeput aan.

Vandaag werden we om een uur of 9 wakker. Een oom en tante van Margie logeerden hier ook, aardige mensen. We hebben rustig aan ontbeten, ik heb wat huiswerk gemaakt en we hebben de Jacuzzi uitgeprobeerd. Het is hier 25 graden buiten! In NOVEMBER! Eind november, 25 graden! Heerlijk weer, kortebroekentijd!

's Middags zijn we eerst naar Myles, de vriend van Margie, gegaan. Geweldige gozer; hij heeft een Volkswagen Kever omgebouwd tot slaapbus (de stoelen kunnen plat en dan is de complete auto, van stuur tot achterbak, een bed. In zijn tuin heeft hij een klimmuur gebouwd, daar gaan we later vanavond nog op klimmen. Na dit bezoekje zijn we naar Wal-Mart gegaan en we zijn met de oom en tante van Margie uit eten geweest. Nu ben ik met 4 meiden (3 gezusters Stringer en een vriendinnetje) televisieseries aan het kijken en algemeen aan het relaxen.

Minder leuk was dat de vader van Margie moest worden geopereerd vandaag. Ik zag hem maar heel eventjes, voordat hij naar het ziekenhuis ging. Gelukkig ging de operatie goed en mag hij morgen weer naar huis.

Dinsdag gaan we naar Disneyland met Vincent. We kunnen gratis naar binnen, omdat Vincents ouders daar werken. Donderdag is het echt Thanksgiving. Ik hoop dat de stroopwafels die ik heb besteld voor die tijd aankomen; dat is het enige wat ik uit Nederland heb meegenomen wat ze hier echt lekker vinden.

Groetjes!

- Okke

0 Comments:

Post a Comment

<< Home