Saturday, December 27, 2008

Roadtrip!

Zo, het is eindelijk zo ver. Nog een nachtje in mijn appartementje in San Francisco slapen en dan ga ik vier weken op pad!

Mijn autootje is een '91 Pontiac Sunbird, zonder verwarming. Verder werkt hij helemaal prima, al rijdt 'ie 1 op 10. Maar dat maakt niet uit! In Amerika kost benzine geen drol, ik betaal nu omgerekend 35 eurocent per liter.

Ik weet nog niet zeker hoe mijn roadtrip er precies uit gaat zien. Ik ga in elk geval eerst naar Los Angeles, dan de Grand Canyon, en dan richting Texas. Vervolgens wordt het waarschijnlijk via New Orleans en Atlanta naar de oostkust! Een kaartje is hier denk ik.

Ik ga proberen zo veel mogelijk nachten te couchsurfen. Couchsurfers stellen een slaapplaats beschikbaar, en laten mensen die dan langskomen de stad zien. Je betaalt er niets voor, het is gewoon voor de leuk. Ik heb nu nog maar 1 plaats, en dat is in Los Angeles.

Ik ga nu snel slapen; het is al bijna 1 uur. Ik loop al een paar dagen last minute dingen te regelen, en dat is erg vermoeiend.

Kusjes uit (nu voor waarschijnlijk de laatste keer) San Francisco.
- Okke

3 Comments:

Blogger Ilona said...

Echt gaaf Okke!!!
Heeeeeeeeel veel plezier met je rondreis en alvast een gelukkig nieuwjaar natuurlijk!:)


Groetjes Xx Ilona

December 27, 2008 5:07 AM  
Blogger Erwin said...

Roadtrips zijn de bomb :)
veel succes met je trip en vergeet niet om van die kazige "groeten uit ..." kaarten mee te nemen :D

December 27, 2008 5:36 AM  
Blogger Adrian said...

Fantastisch, man (: Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen die hieruit voort zullen komen, ik zal het ongetwijfeld nog wel van je horen allemaal. Liefst persoonlijk!

Prachtige tijden gewenst, jongen. Godspeed.

Take care,
~Ad

December 27, 2008 5:47 AM  

Post a Comment

<< Home